Κυριακή 20 Απριλίου 2014

ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ !!!



Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 7/3/2014 η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ αποκάλυψε την καταχωνιασμένη στα συρτάρια τους και κρυμμένη ακόμη και από τα μέλη του ΔΣ, έγκριση 16 προσλήψεων ορισμένου χρόνου στους παιδικούς σταθμούς (βλέπε ανάρτηση στο blog στις 8/3/2014). Την κράτησαν κρυφή από τις 15/11/2013 μόνο και μόνο για να στήσουν την χειραγωγούμενη παράγκα του ΚΟΙΝΣΕΠ, ο Δήμος να πληρώνει περισσότερα αλλά οι εργαζόμενοι να παίρνουν όλο και λιγότερα και να είναι και πιο επισφαλείς.
  Για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα είπαν πως δεν έκαναν τις προσλήψεις αυτές και διάλεξαν το «συνεταιρισμό» τους γιατί τάχατες ήθελαν 5-6 μήνες για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες των προσλήψεων (τόπε ο ίδιος ο Μαρινάκης) και έτσι θα ξέμεναν από προσωπικό. Κίνδυνος να μείνουν από προσωπικό δεν υπήρχε έτσι κι αλλιώς γιατί τότε ακριβώς ξεκινούσαν τα 5μηνα. Σήμερα μόνοι τους αποκαλύπτουν και το παραμύθι των 5-6 μηνών. Την ίδια έγκριση, όπως φαίνεται πιο κάτω, στις 14/4/14 την δρομολογούν για να έχουν ολοκληρώσει τις προσλήψεις στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μάη. Σε 1-1,5 μήνα δηλαδή.
Το ‘να ψέμα πάνω στο άλλο για να υπηρετήσουν την αντιλαϊκή πολιτική με τις πλάτες των παρατάξεων και της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, που ως συνήθως έκαναν την «παλαβή».